Competiţie sportivă la Dorohoi, dedicată copiilor din Centrele de plasament - FOTO

Competiţie sportivă la Dorohoi, dedicată copiilor din Centrele de plasament - FOTO

Sala Polivalentă din municipiul Dorohoi a găzduit vineri, 7 februarie 2020, ediția a V-a a „CUPEI PRIETENIEI” la fotbal în sală, competiție sportivă la care au participat echipe formate din copiii din Centrele de plasament.

Aproximativ 70 de copii și tineri din unitățile rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani – Complex de apartament „Casa Mea” Dorohoi, Complex de apartament „Amicii” Dorohoi, Centrul de plasament „Sf Nicolae” Trușești, Centrul de plasament „Dumbrava Minunată” Pomârla și Complex de apartament „Cireșarii” Botoșani și copii din cadrul Fundației „Hand of Help” Botoșani, s-au întâlnit, la Sala Polivalentă din Dorohoi, în cadrul competiției sportive „CUPA PRIETENIEI” Ediția a -V-a.

Atât echipele, cât și fotbaliștii cei mai buni care și-au demonstrat talentul și dorința de a fi competitivi pe terenul de sport au fost premiați – de către un reprezentat al conducerii clubului FC Botoșani – prezent la competiție, cu: tricouri pentru fiecare jucător din primele 3 echipe câștigătoare, fanioane și alte materiale care conțin sigla „FC Botoșani”.

La fel ca și în edițiile anterioare, au fost premii individuale acordate copiilor la categoriile „Cel mai tehnic jucător” și „Golgeterul competiției”

Evenimentul s-a bucurat de prezența prefectului Alexandru Colbu, a vicepreședintelui Consiliului Județean Dorin Birta, a conducerii DGASPC Botoșani, a instructorilor de educație, a altor specialiști ai instituției și de suportul echipei FC Botoșani.

„CUPA Prieteniei este o activitate sportivă care a debutat în 2015 și care a reprezentat, chiar de la prima ediție, o șansă pentru copiii și tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-20 ani de a se face remarcați, de a-și face noi prieteni și de a dezvolta abilități sociale.” a spus Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.