Centralul Gabriel Tănasă strâns de gât la meciul Luceafărul Mihai Eminescu – CS Dante

Centralul Gabriel Tănasă strâns de gât la meciul Luceafărul Mihai Eminescu – CS Dante

Centralul partidei de liga a IV-a dintre Luceafărul Mihai Eminescu şi CS Dante a avut soarta asistentului Dorin Mudura care a fost strâns de gât de fostul atacant Ionel Ganea.

La jumătatea reprizei secunde, Marian Vasilachi a scăpat singur spre poarta adversă dar asistentul a ridicat fanionul, semnalizând un ofsaid pe care doar el l-a văzut. Vasilachi a şutat în minge după fluierul arbitrului iar centralul Gabriel Tănase i-a acordat cartonaş galben. Vasilachi s-a dus la arbitru să-i ceară explicaţii iar acesta i-a acordat cartonaş roşu. În acel moment, jucătorul formaţiei Luceafărul Mihai Eminescu s-a repezit la arbitru şi l-a strâns de gât. Jucătorii celor două echipe au reuşit cu greu să-l potolească pe Vasilachi.

La finalul jocului, Marian Vasilachi a spus că nu l-a înjurat pe arbitru. „I-am spus că nu am auzit fluierul. Nu l-am înjurat. L-am întrebat de ce mi-a dat galben. El a scos imediat cartonaşul roşu”, a spus Marian Vasilachi.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.