Caz șocant! Fotbalist român, bătut de coechipieri pentru că este infectat cu noul coronavirus

Caz șocant! Fotbalist român, bătut de coechipieri pentru că este infectat cu noul coronavirus

Un fotbalist român a fost bătut pentru ca are coronavirus. Este vorba despre Deian Boldor, care joacă în prezent la o echipă din Albania. După ce au aflat de rezultatul testului, trei colegi ai săi de la Partizani Tirana au mers acasă la fotobalist și l-au bătut.

Totul s-a petrecut după ce cei trei jucători, împreună cu Deian Boldor, au fost diagnosticați cu noul coronavirus și plasați în carantină la domiciliu. Colegii săi de echipă l-au acuzat de răspândirea virusului și l-au amenințat pe fotbalistul român.

Mai mult decât atât, aceștia au mers acasă la fotbalist, acolo unde lucrurile au degenerat. A ieșit o încăierare generală, în care s-au împărțit și pumni.


Speriați de scandalul creat, vecinii au sunat la Poliție. La fața locului a sosit un echipaj, iar agresorii au fost reținuți.

Jucătorul român a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital.

Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Controale de amploare la terasele din județul Botoșani. Clienți legitimați, localuri amendate – FOTO

Stirea Urmatoare

Botoșănean amendat de jandarmi după un apel fals la 112

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.