Campionatul Balcanic de Karate WKF Croația

Campionatul Balcanic de Karate WKF Croația

Sportivii clubului PAM*PHIL CENTER termina anul competitional 2015 cu o valoroasa medalie de argint cucerita de VLAD PAMFIL la Campionatul Balcanic de Karate WKF desfasurat in localitatea Dubrovnik din Croatia.

Lotul Romaniei a numarat 20 de sportivi din care alaturi de Vlad a mai facut parte si junioara Bianca Andronache. Romania a cucerit 2 medalii de argint 3 locuri 5 si 3 locuri 7. Vlad Pamfil a obtinut si locul 5 la kumite echipe juniori.

Pe 5 februarie juniorul Vlad Pamfil v-a participa la Campionatul European EKF in Cipru.

Stirea anterioara

Activitate a elevilor de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” în cadrul proiectului „Biblioteca – o lume de poveste”

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.