Campionat de Fotbal organizat de Arhiepiscopia Iașilor - FOTO

Campionat de Fotbal organizat de Arhiepiscopia Iașilor - FOTO

Un număr de 744 jucători (124 de echipe) s-a înscris la Campionatul de Fotbal organizat de Departamentul Misiune pentru Tineret din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor. Competiția este adresată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-20 de ani din Arhiepiscopia Iașilor (jud. Iași, Neamț, Botoșani).

La acest eveniment, organizat în patru etape (la nivel de cerc misionar, protopopiat, județ și etapa finală), au fost invitate să participe parohiile din Arhiepiscopia Iașilor, reprezentate de câte o echipă alcătuită din 6 tineri (opțional 3 rezerve).

Prin intermediul acestei initiațive, ne propunem:
crearea unui cadru în care tinerii să-și consume energia și să-și petreacă timpul cu folos, în jurul unor valori tradiționale – Biserica, Școala;
dezvoltarea spiritului de echipă şi a abilităților de colaborare cu ceilalţi pentru un beneficiu comun;

Etapele campionatului:
19 iunie 2019 – Etapa I - la nivel de Cerc misionar
25 iunie 2019 – Etapa II - la nivel de Protopopiat
06 iulie 2019 – Etapa III - la nivel de Județ
11 iulie 2019 – Etapa IV - Finala campionatului de fotbal – la Iași

Parteneri: Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza" Iași, Doxologia Media, cele 124 de parohii înscrise în competiție, ATOR Iași, ASCOR Iași.

Pentru informații suplimentare, persoana responsabilă din partea Departamentului Misiune pentru Tineret este dl. Andrei Chirvase, tel. 0754.516.928.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Meteorologii au emis o informare meteo de precipitații slabe, sub formă de ninsoare, în nordul Moldovei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.