Botoşănenii Ionuţ Zarug şi Liviu Ganea vor concura la Raliul Braşovului

Botoşănenii Ionuţ Zarug şi Liviu Ganea vor concura la Raliul Braşovului

Botoşănenii Ionuţ Zarug şi Liviu Ganea vor concura la sfârşitul acestei săptămâni la Raliul Braşovului, a VII-a etapă a Campăionatului Naţional. La startul competiţiei se vor prezenta 50 de echipaje printre care şi cel al Auto Green Club Botoşani.

“Sunt pregătit şi aştept cursa. Nu cunosc traseul dar din fericire îl cunoaşte copilotul meu. A mai participat alături de Augustin Damian la Raliul Braşovului. Am înţeles că este un traseu dificil. Va fi o probă special vineri seară iar sâmbătă vor fi încă şapte probe. Este foarte mult de mers şi important este să reziste maşina”, a spus pilotul botoşănean Ionuţ Zarug.

“Sperăm să termine concursul pe un loc cât mai bun. Şansele lui foarte mari sunt la clasa 12 unde este momentan pe primul loc. Avem şanse ca la finalul anului să avem un campion naţional la această clasă. Maşina a fost revizuită şi arată foarte bine. Se comportă bine după ultimele încercări”, a mai precizat Augustin Damian, preşedintele clubului Auto Green Botoşani, citat de btonline.

Competiţia se anunţă foarte dificilă. Traseul măsoară numai puţin de 340 kilometri. Starul se va da vineri seară la 20.30 din centrul Braşovului. Va fi o probă special pe timp de noapte după care sâmbătă vor fi mai multe probe speciale în zona Predeal, Azuga. Cea mai dificilă probă va fi în zona Săcele şi măsoară 27 de kilometri.

“Participarea la această etapă a Campionatului Naţional de Raliu ne costă aproximativ 8000 de lei. Mai trebuia să schimbăm nişte amortizoare pe spate care erau destul de scumpe şi am renunţat pentru că nu mai aveam bani. A trebuit să cumpărăm două cauciuri noi”, a mai spus Ionuţ Zarug.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

ISU Botoșani: Respectarea regulilor de prevenire a incendiilor

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.