Botoșănenii au suferit o nouă înfrângere în playout. Gaz Metan Mediaș 2-0 FC Botoșani

Botoșănenii au suferit o nouă înfrângere în playout. Gaz Metan Mediaș 2-0 FC Botoșani

Elevii lui Liviu Ciobotariu au pierdut duminică seara în deplasare la Mediaș cu scorul de 2-0 în etapa a IV-a a Playout-ului. Golurile medieșenilor au fost înscrise de Larie și Olaru, în minutele 13 și 90+3.

FC Botoșani a avut un început de meci de coșmar. Gazdele s-au instalat încă din primul minut în jumătatea de teren a botoșănenilor și au luat cu asalt poarta lui Fraisl. Darius Olariu și Chamed de două ori reiau pe poartă dar goalkeeperul austriac are niște intervenții spectaculoase și își salvează echipă. Nu a mai avut ce face în minutul 13 când Chamed execută un corner de pe stânga iar Larie reia cu capul de lângă Burcă și marchează. După deschiderea scorului, Gaz Metan nu a mai forțat iar FC Botoșani a echilibrat jocul dar fără să-și creeze vreo ocazie mare de gol la poarta lui Pleșca.

În debutul reprizei secunde, FC Botoșani a dat impresia că poate reveni în joc. În minutul 60, Golofca centrează de pe stânga dar Pleșca respinge din fața lui Mihai Roman. FC Botoșani controlează jocul dar acțiunile de atac sunt previzibile. În ultimul minut al prelungirilor, Darius Olaru majorează scorul la 2-0 în minutul 90+3.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Informații pentru o alimentație sănătoasă la birou

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.