Botoşăneanca Cristiana Frumuz a câştigat Campionatul Naţional la semimaraton

Botoşăneanca Cristiana Frumuz a câştigat Campionatul Naţional la semimaraton

Atleta Cristiana Frumuz a reuşit să cucerească duminică titlul naţional la semimaraton, competiţie ce s-a desfăşurat la Oradea. Botoşăneanca a încheiat cursa cu timpul de o oră, 13 minute şi 39 de secunde.

Odată cu Campionatul Naţional de semimaraton a avut loc la Oradea şi City Half-marathon, un concurs internaţional aflat la a doua.

“Am câştigat şi Campionatul Naţional la senioare şi cel internaţional cu un timp extraordinar de tare 1h13.39, cu 2 minute mai tare decât cel de anul trecut de la Vienna, 1h15.38. Mi-am dorit din suflet să câştig acest concurs în primul rând pentru mine şi în al doilea rând pentru cei cu care am contract de doi ani, firma ADIDAS şi managerul american Brendan Reilly, care mă sponsorizeaza atât cu echipament cât şi cu bani. După acest rezultat îmi vor prelungi încă un an contractul. Acest concurs mi-a dat încredere că anul viitor sau cel mult peste 2 ani să realizez baremul olimpic la maraton pentru Jocurile Olimpice din Brazilia. Urmează în continuare foarte multe concursuri şi trebuie să rămân cu picioarele pe pământ şi să îmi continui pregătirea”, a spus Cristiana Frumuz.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.