Biletele pentru meciul România - Spania se pot procura doar online

Biletele pentru meciul România - Spania se pot procura doar online

Biletele la meciul amical de fotbal dintre naționalele României și Spania, din 27 martie, de la Cluj-Napoca, se pot procura doar online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, și au prețuri cuprinde între 50 de lei și 500 de lei, informează luni site-ul oficial federației de specialitate din țara noastră.

Cele mai ieftine bilete sunt cele de la peluze, 50 lei, la Tribuna 2 un tichet costă 100 lei, ca și Family Zone, Tribuna 1 prețurile sunt de 200 lei pe bilet, la VIP etaj 4 costă 500 lei, iar la VIP etaj 3 prețul este de 600 lei.

Pentru meciul din 27 martie, de pe Cluj Arena, cu campioana europeană en titre, Spania, fiecare persoană poate achiziționa maximum patru bilete (exceptând adulții care rezervă locuri în Family Zone).

Tichetele pot fi achiziționate doar prin plata cu cardul. Nu exista varianta de plată ramburs. Pe lângă opțiunea livrarii (6 lei în București și 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare.

Zona dedicată familiei, Family Zone, se va regăsi și pe Cluj Arena, la meciul cu Spania. În sectoarele de la tribuna a 2-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% — 2 bilete, 10% — 3 bilete, 15% — 4 bilete, 20% — 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii.

Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice. Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitară și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen.

Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzător fără nicio notificare prealabilă; în aceasta situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa, precizează FRF.

Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.