Astăzi: FC Botoșani - Vysočina Jihlava, primul amical din Turcia

Astăzi: FC Botoșani - Vysočina Jihlava, primul amical din Turcia

Echipa de fotbal FC Botosani va sustine miercuri dupa-amiaza, la ora 17:30, prima partida amicala din cantonamentul din Antalya, acolo unde formatia noastra se afla de pe 3 februarie.

Elevii lui Leo Grozavu vor juca impotriva cehilor de la Vysočina Jihlava, echipa clasata pe locul 13 in Cehia. Urmatorul meci amical va avea loc pe 7 februarie, atunci cand botosanenii vor juca impotiva slovacilor de la Ružomberok, iar pe 11 februarie ii vor reintalni pe ungurii de la Diosgyori VTK, formatia care a invins pe FC Botosani in Ungaria cu scorul de 3-1.

Mai sunt programate inca doua partide amicale pe 10 februarie si pe 13 februarie, insa adversarele nu au fost inca stabilite.

„In functie de rezultatele noastre si ale adversarilor, se va stabili si cu cine vom juca pe 10 si pe 13 februarie. Nu au fost stabilite orele cand vor avea loc meciurile, pentru ca orele se vor stabili in functie de conditiile meteo", a declarat Alexandru Chirila, directorul de marketing de la FC Botosani, citat de stiri.botosani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.