Antrenorul FC Botosani Cristian Popovici: Este greu să mergi cu o Dacie şi să te compari cu un BMW

Antrenorul FC Botosani Cristian Popovici: Este greu să mergi cu o Dacie şi să te compari cu un BMW

Antrenorul FC Botoşani, a menţionat după prima înfrîngere în liga I că este nemulţumit având în vedere că a pierdut trebui puncte, dar a căzut de pe un cal frumos, fiind învins de campioana României. Cristian Popovici a susţinut că a insistat înaintea meciului la elevii săi să aibă încredere în ei fiind conştienţi de impactul adversarului asupra lor.

Este clar că au fost puţini temători(n.r. jucătorii) şi asta s-a văzut până în minutul 30, când Steaua avea 2-0 şi abia atunci, consider eu că au realizat că nu mai este nimic de pierdut şi s-au oferit la joc. Ne-a ieşit un spectacol sportiv agreabil, ocaziile alternând de la o poartă la alta. Am plătit tribut începutul de joc, când am primit două goluri şi e greu ca Steaua să primească trei goluri într-o repriză”, a afirmat tenhicianul formaţiei locale, citat de botosaninews.

La pauză antrenorul susţine că le-a cerut jucătorilor să se ofere total la joc promiţându-le că dacă pierd la patru goluri diferenţă el îşi asumă întreaga responsabilitate, iar dacă marchează până în minutul 75 fără să primească gol, meciul se va termina egal. Profeţia tehnicianului nu s-a îndeplinit, menţionând că este acum în dificultate faţă de jucători prin prisma acestei declaraţii.

Singura satisfacţie a antrenorului după meciul mpotriva Stelei este că a învins campioana României într-o repriză.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.