Antrenor Miroslava: „Prima repriză a fost un dezastru total, apoi revenit și am încercat să egalăm forțele” VIDEO

Antrenor Miroslava: „Prima repriză a fost un dezastru total, apoi revenit și am încercat să egalăm forțele” VIDEO

După înfrângerea suferită la Dorohoi, Ungureanu Cristian, antrenorul celor de la Știința Miroslava a fost puțin dezamăgit de atitudinea propriilor jucători din prima repriza, însă a declarat că este bine că aceștia și-ai revenit în repriza secundă.

Totodată acesta a felicitat echipa dorohoiană și le-a urat succes în atingerea obiectivului.

„A fost un meci plăcut, un meci disputat. Prima repriză a fost în totalitate a dorohoienilor, la discreția lor, au avut foarte multe ocazii, iar noi nu i-am surprins decât cu o singură ocazie. A doua repriză a fost mult mai echilibrată, având în vedere că trebuia să marcăm două goluri, am schimbat sistemul și am încercat să marcăm. Jucătorii FCM Dorohoi sunt omogenizați deja, joacă de mult timp împreună și mă bucur că își doresc promovarea, sper să reușească să își realizeze obiectivul. Prima repriză a fost un dezastru total pentru noi, iar în a doua ne-am mai revenit și am încercat să egalăm forțele și scorul. Trebuie să vedem la finalul celor 22 de etape, înainte de play off, play aut, dacă se trasează alt obiectiv, dar în momentul acesta nu avem ca obiectiv promovarea.”, a declarat pentru Dorohoi News, Ungureanu Cristian Dumitru, antrenor principal Știința Miroslava. (Andrei B.)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.