Alex Ferguson laudă CFR Cluj:

Alex Ferguson laudă CFR Cluj: "Am fost norocoşi la primul gol". Ce şanse de calificare oferă tehnicianul clujenilor

Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, după victoria din meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, că formaţia sa a fost norocoasă la primul gol marcat de Robin van Persie şi crede că gruparea antrenată de Ioan Andone are şanse de calificare.

"Posesia balonului a fost foarte bună pentru noi. Este foarte important în meciuri de Liga Campionilor să ai o astfel de posesie. Ne-a fost greu la început, întotdeauna e dificil în deplasare când gazdele deschid scorul. Am fost norocoşi cu primul gol al lui Van Persie, dar per total ne-am făcut treaba. Al doilea gol al lui Van Persie a fost absolut fantastic. A reuşit să sprinteze şi să înscrie. Am analizat echipa Clujului şi am observat că atunci când joacă în deplasare au un contaatac foarte puternic. În acest meci noi am reuşit să le blocăm acest contraatac. CFR mai are o fantastică determinare, care e aceeaşi până în ultimul minut, şi acesta este plusul echipei faţă de Galatasaray. Cred că CFR are şanse să se califice mai departe", a spus Ferguson.

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a doua a grupei H a Ligii Campionilor, în care formaţia engleză a obţinut victoria cu numărul 100 în principala competiţie europeană. CFR Cluj a deschis scorul prin Kapetanos, în minutul 14, iar Manchester a întors rezultatul prin golurile marcate de Van Persie, în minutele 29 şi 49.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.