Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Voluntarii Asociației Hermes București au oferit cadouri în preajma sărbătorilor copiilor de la Școala din Epureni

Voluntarii Asociației Hermes București au oferit cadouri în preajma sărbătorilor copiilor de la Școala din Epureni

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

In data de 16 decembrie 2013, voluntarii Asociatiei Hermes Bucuresti s-au deplasat la Scoala Normala nr. 2 din Epureni, jud. Botosani pentru a dona catre 46 de copii cu situatie materiala precara imbracaminte, incaltaminte, rechizite si jucarii. In cadrul acestei actiuni copiii au primit imbracaminte de iarna, cizme de cauciuc captusite cu blana, rechizite, jocuri educative, carti de colorat. Voluntarii au dus si cateva obiecte pentru scoala cum ar fi mocheta, creta alba si colorata, topuri de hartie alba si colorata.

In luna ianuarie 2014 Asociatia Hermes Bucuresti se va reintoarce la scoala de la Epureni cu manuale si carti, in limbile romana, engleza si franceza, pentru Biblioteca scolii, precum si cu alte obiecte necesare educatorilor si profesorilor in activitatea lor in cadrul scolii.

Fondurile necesare sprijinirii copiilor de la Scoala Normala nr. 2 din Epureni, jud. Botosani au fost stranse in cadrul unei Cine de caritate organizata de Asociatia Hermes Bucuresti in municipiul Botosani in data de 15 noiembrie 2013, la care au participat aproximativ 150 de persoane. Le multumim si pe aceasta cale pentru ca au ajutat copiii sa fie mai aproape de visurile lor!

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani