Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Spirit civic și gospodăresc: Județul Botoșani a obținut locul întâi în campania Let`s Do It, Romania

Spirit civic și gospodăresc: Județul Botoșani a obținut locul întâi în campania Let`s Do It, Romania

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Peste 200.000 voluntari au strâns peste 275 000 de saci cu deșeuri în Ziua de Curățenie Națională „Let`s Do It, Romania!”. Organizată pentru cel de-al patrulea an consecutiv, acțiunea a devenit o tradiție pentru români, care aleg să-și ofere timpul și energia pentru o cauză în care cred cu tărie.

În topul cu cei mai activi voluntari se găsesc județele Botoșani (peste 15 800), Gorj (peste 13 600) și Bihor (peste 11 800). Iași (peste 10 000) și Dâmbovița (peste 9 600).

Botoșănenii și-au arătat și anul acesta spiritul civic și gospodăresc prin campania Let`s Do It, Romania, unde a obținut loc întâi. Aproape 16 000 de voluntari și-au dus scopul la îndeplinire, făcând din Botoșani un județ mai curat cu prilejul acestei zile a curățeniei.

„Botoșaniul a fost și anul acesta fruntea. Am realizat ce ne-am propus, fapt pentru care mulțumim tuturor celor care s-au implicat, precum și reprezentantilor mass-media pentru sprijin ân mediatizarea acestei campanii.” au declarat reprezentanții LDIR la nivelul județului.

Anul acesta, 49% din deșeurile strânse au fost reciclate la nivel național. În 2013, campioni ai reciclării sunt Teleorman (95%), Satu Mare (85%), Timiș (61%) și Sibiu (51%).

„Mulțumim tuturor voluntarilor care an de an sunt alături de echipa noastră și construiesc împreună cu noi ceea ce înseamnă astăzi “Let`s Do It, Romania!”: peste 850 000 de oameni cărora le pasă de țara lor. Ziua de Curățenie Națională este o ocazie perfectă de a demonstra că ne putem uni pentru o cauză comună, iar România are în continuare nevoie de astfel de inițiative. Îi așteptăm pe toți românii să arate același entuziasm și dorință de a se implica și în alte proiecte pe care le vom lansa în curând” au declarat reprezentanții LDIR.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani