Proiect finalizat cu succes de Asociaţia „Suflete Albastre” finanțat de Primăria Municipiului Botoşani

Proiect finalizat cu succes de Asociaţia „Suflete Albastre” finanțat de Primăria Municipiului Botoşani

Program anual privind finanţările nerambursabile de la bugetul propriu al UAT Municipiul Botoşani, pentru activităţi nonprofit – cultură, educaţie civică, social, protecţia mediului şi sport pentru anul 2018, în conditiile prevăzute de Legea 350/2005

ASOCIAŢIA SUFLETE ALBASTRE, anunţă închiderea proiectului NE CUNOAŞTEM DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE - Proiect de informare a parinţilor (reprezentanţilor legali) cu privire la drepturile şi obligaţiile persoanelor cu dizabilităţi, cofinanţat de PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BOTOŞANI prin

Programul anual privind finanţările nerambursabile de la bugetul propriu al UAT Municipiul Botoşani, pentru activităţi nonprofit – cultură, educaţie civică, social, protecţia mediului şi sport pentru anul 2018, în conditiile prevăzute de Legea 350/2005, domeniul de finanţare: SOCIAL.

Acest eveniment a fost marcat prin organizarea unei conferinţe de închidere de proiect, ce a avut loc în data de 30.10.2018, orele 12:00-14:00. La conferinţă au fost invitaţi părinţi, specialişti în domeniu, voluntarii asociaţiei, reprezentanţi ai ONG-urilor de profil, reprezentanţi ai instituţiilor care sprijină si acordă drepturile persoanelor cu dizabiliţăti si a părinţilor (reprezentanţilor legali) ai acestora. Scopul Conferinţei de inchidere a fost acela de a promova şi valoriza rezultatele obţinute pe parcursul celor 5 luni de implementare a proiectului, perioadă în care s-a respectat cu stricteţe graficul de activitaţi, anexa la Contractul de finanţare.

Reamintim ca s-au indeplinit toate obiectivele menţionate în proiect.
In cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat oficial site-ul web al asociaţiei: www.sufletealbastre.ro, site ce contine date şi informaţii privitoare la drepturile şi obligaţiile persoanelor cu dizabilităţi şi a părinţilor (reprezentantilor egali) ai acestora, acesta va fi actualizat în permanenţă în funcţie de modificările intervenite asupra actelor legislative, în acest fel se susţine continuitatea priectului şi post-implementare.

Prin implementarea proiectului s-au atins următoarele rezultate:
50 de familii ale persoanelor (copiilor) cu dizabilităţi au fost informate şi îşi cunosc drepturile şi obligaţiile;
Copiii cu dizabilităţi vor beneficia de îmbunatăţirea procesului de integrare socială, dar şi în comunitate;
1 întalnire de lucru cu repezentanţi ai instituţiilor în domeniu;
1 conferinţă de presă cu participarea părinţilor, repezentanţi ai instituţiilor abilitate în domeniu, specialişti, alte persoane;
Peste 1000 de persoane au fost informate.

Stirea anterioara

Tânăr din Dorohoi condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru furt calificat

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.