Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mai mulţi elevi botoşăneni au încercat să păcălească statul

Mai mulţi elevi botoşăneni au încercat să păcălească statul

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Mai mulţi elevi botoşăneni au încercat să păcălească statul şi au cerut bani pentru calculatoare, deşi ei au mai beneficiat de acest drept.

Este vorba de peste 20 de elevi botoşăneni care şi-au depus dosar la unităţile unde învaţă pentru programul “Euro 200″ , însă au fost depistaţi de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, în urma unor verificări a bazelor de date, că au mai fost sprijiniţi cu bani de la stat pentr a-şi achiziţiona calculatoare.

Pentru anul şcolar 2012-2013 au fost depuse la nivelul şcolilor din judeţ 903 dosare pentru acest ajutor, însă doar 779 de dosare au fost trimise către Ministerul Educaţiei pentru programul “Euro 200″, restul fiind respinse la nivelul şcolilor sau a inspectoratului.

La analiza făcută de noi, la Inspectoratul Şcolar, s-a constatat că 22 de solicitanţi mai luaseră calculatoare în perioada 2004-2011, iar dosarele au fost respinse. Un număr mare de solicitanţi a fost la Hudeşti, respectiv 69 dosare au ajuns la IŞJ, însă şase au fost respinse“, a spus Daniel Botezatu, citat de botosaninews.

Cele mai multe solicitări vin din şcolile din mediul rural.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani