Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
În atenția agenților economici din județul Botoșani și a tinerilor șomeri ! Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi !

În atenția agenților economici din județul Botoșani și a tinerilor șomeri ! Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi !

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Social

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenţii din acest an, in data de 25 septembrie 2015, incepand cu ora 09.00, în incinta UVERTURA MALL (etaj 4).

Bursa locurilor de munca pentru absolventi din 25 septembrie este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activitătilor implementate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca si reprezinta un prilej de promovare a ofertei de locuri de munca, o posibilitate concreta de a realiza o interactiune directa cu absolvenţii care sunt in cautarea unui loc de muncă, selectarea persoanelor care corespund cerintelor angajatorilor.

A.J.O.F.M Botosani vine in sprijinul persoanelor in cautarea unui loc de munca, prin acordarea serviciilor de mediere, informare si consiliere profesionala, programe de formare profesionala, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitatii fortei de munca a persoanelor înscrise în evidenţe.

Pe aceasta cale informam agentii economici ca participarea la bursa este gratuita si reprezinta o oportunitate de a cunoaste direct oferta de forta de munca, de a recruta si selecta personal în vederea ocuparii locurilor de munca vacante din judetul Botoşani.

Agenti economici interesati sa participe la bursa, sunt asteptati sa ne contacteze din timp, trimitandu-ne oferte de locuri de munca vacante la numarul de fax: 0231536793 sau pe adresa de e-mail: [email protected], în care să specifice opţiunea participării la bursa pentru a rezerva standuri destinate recrutării, numarul de locuri de munca de care dispun cât şi meseriile  in care sunt aceste locuri vacante.

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani