Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Dorohoi: Proiect social județean „Grădinița de vară în domeniul situațiilor de urgență”

Dorohoi: Proiect social județean „Grădinița de vară în domeniul situațiilor de urgență”

Categorie : Social

Vă invităm să participați la Proiectul social județean  „Grădinița de vară în domeniul situațiilor de urgență ” , ediția a III-a, organizat de Grădinița cu P.P. „Albă ca Zăpada”, structură a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Romanescu”, Dorohoi.
   

Proiectul social județean  „Grădinița de vară în domeniul situațiilor de urgență ” este un proiect reprezentativ pentru judeţ, prin singularitatea sa, prin aceste obiective şi prin regulament. Este rodul parteneriatului între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani dar și print-o implicare largă a celorlalți parteneri Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Grădinița „Ștefan cel Mare și Sfânt„ Dorohoi, Palatul Copiilor și Elevilor Botoșani, Clubul Copiilor Dorohoi, Primăria Municipiului Dorohoi, Casa Municipală de Cultură Dorohoi, Biblioteca Municipală Dorohoi.

Proiectul județean „Grădinița de vară în domeniul situațiilor de urgență,, se desfăşoară în domeniile: instruirea  şi pregătirea preșcolarilor privind modul de comportare în cazul producerii unor situații  ce pot pune în pericol viaţa, bunurile materiale şi mediul înconjurător, fiind destinat copiilor  cu vârsta cuprinsă între 4 – 7 ani (preșcolarilor și școlarilor clasei pregătitoare), iar activitățile proiectului se vor desfășura pe parcursul săptămânii 6 – 10 iulie 2015.

Ne propunem să oferim o soluție educativă și distractivă   de petrecere a timpului pentru copiii care nu părăsesc localitatea pe timpul unei săptămâni din vacanța de vară. Programul Grădiniței de vară  cuprinde  proiecte pentru dezvoltarea aptitudinilor practice și stimularea curiozității copiilor, în ceea ce privește efectele benefice şi dăunătoare ale focului, mijloacele de intervenţie în cazul unei situaţii de urgenţă și  înţelegerea necesității de a respecta regulile de comportare în ceea ce priveşte siguranţa proprie şi a celor din jur.

Copiii vor participa la o varietate de activități, utilizându-se  tehnici moderne de comunicare care vor  permite și celor mai mici să se bucure și să înțeleagă aceste lucruri.
   
Activitățile „Grădiniței de vară în domeniul situațiilor de urgență” se vor desfășura pe parcursul săptămânii 6 – 10 iulie.

Fișă înscriere Proiect Social - Descarcă AICI!

Regulament Proiect Social - Descarcă AICI!

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Social: Alte articole din Botosani