Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tineri sancționați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Tineri sancționați de polițiști pentru infracțiuni la regimul rutier

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Infractional

Duminică 7 iunie 2015, în jurul orei 07.30, I. L. de 28 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care vehiculul a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, parcate regulamentar.
         
Verificările efectuate au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

____________________ / _____________________

Luni 8 iunie 2015 în jurul orei 02.20, G. A. de 26 ani, din municipiul Botoşani, posesor permis de conducere din anul 2014, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208C, în comuna Vorona Mare, judeţul Botoşani.

Tânărul avea o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat; acesta a  fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoomiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

ZiareBotosani.ro

Infractional: Alte articole din Botosani