Transfer de TOP la FC Botoşani! Şi-au luat un fost dinamovist pentru Europa League

Transfer de TOP la FC Botoşani! Şi-au luat un fost dinamovist pentru Europa League

Andrei Cordoş şi-a încheiat angajamentul cu cei de la Pandurii Târgu Jiu şi a refuzat prelungirea. Fundaşul care a jucat în retur la formaţia din Ştefan cel Mare s-a reorientat către Moldova, acolo unde va juca la FC Botoşani.

Fundaşul a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane cu FC Botoşani, formaţie care va juca în preliminariile Ligii Europa în această vară, scrie fanatik.ro.

Cordoş va avea la Botoşani un salariu sdublu celui avut la Târgu Jiu la echipa antrenată de Leo Grozavu.

Stirea anterioara

Concurs pentru manager la Spitalul de Urgență Mavromati

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.