Supa la plic, rețetă sigură pentru cancer la stomac sau colon

Supa la plic, rețetă sigură pentru cancer la stomac sau colon

Singurul avantaj ar fi acela că se fac în 2 minute. Dacă nu sunteţi pretenţioşi, ar putea avea chiar si gust bun. Lista de pericole e însă foarte mare. Supele la plic, pe care le facem rapid, contin un adevarat cocktail de E-uri. Medicii spun că cei care consumă aceste supe pe termen lung s-ar putea îmbolnăvi de cancer la stomac sau la colon, potrivit antena3.ro.

Pentru a prepara o ciorbă de legume, cu legume, o gospodină petrece mai mult de o oră în faţa aragazului, dar mâncarea este pe măsura efortului, gustoasă şi sănătoasă.

Există şi varianta rapidă, însă, la plic. E gata în două minute şi este o supă cu de toate, aditivi, conservanţi, E-uri. Integral pe jurnalul.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.