Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Slăbește cu ceai de ghimbir. Cum se prepară

Slăbește cu ceai de ghimbir. Cum se prepară

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Uite cum se ţine corect dieta cu ghimbir, cea mai bună soluţie contra kilogramelor în plus. Acest aliment minune se poate adăuga în orice fel de mâncare pentru gust și savoare.

Dacă vei consuma ghimbir cu regularitate, metabolismul tău se va normaliza și vei avea dintr-o dată mult mai multă energie decât de obicei. Mai mult decât atât, ghimbirul reduce grăsimea nesănătoasă din corp, ajută în eliminarea excesului de grăsime din anumite zone ale corpului, în special cea de pe abdomen şi coapse. Cel mai eficient este ceaiul de ghimbir.

Cum se face ceaiul de ghimbir

Reţeta 1:
Pune o felie de rădăcină de ghimbir la o cană de apă clocotită, după care lasă să infuzeze timp de jumătate de oră. Apoi, bea ceaiul cu înghiţituri mici, de câteva ori pe zi, înainte de fiecare masă, cu 20 de minute.

Reţeta 2:
Pune în apa clocotită jumătate de rădăcina mărunţită de ghimbir, 60 g frunze de mentă, un praf de nucuşoară, după care lasă amestecul să infuzeze timp de jumătate de ora. Apoi, filtrează şi adaugă 250 ml suc de lămâie şi 80 ml suc de portocale, amestecă foarte bine totul și consumă ceaiul rece.

Reţeta 3:
Ceaiul de ghimbir se poate amesteca cu ceai verde sau ceai negru. La această combinație, adaugă o lingură de miere de albine şi o felie de lămâie.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani