Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Smiley, în stare de șoc! Colegul lui, internat cu forța la psihiatrie

Smiley, în stare de șoc! Colegul lui, internat cu forța la psihiatrie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cutremurător! Un cântăreț celebru, internat la psihiatrie prin ordin judecătoresc! După ce, în urmă cu cinci ani, a făcut furori în topurile din industria muzicală românească, unul dintre cei mai apreciați artiști a dispărut fără urmă din lumina reflectoarelor și nimeni nu a știut motivul real.

În urmă cu aproximativ cinci ani, artistul reușea să se impună cu piesele sale în industria muzicală românească. Cântărețul a fost unul dintre cei mai buni colaboratori ai lui Smiley și a reușit să strângă într-o perioadă destul de scurtă zeci de milioane de fani din întreaga lume, iar piesele lui, pur și simplu, au dat topurile peste cap.

Cu toate că era unul dintre cei mai apreciați cântăreți din showbiz-ul autohton, la un moment dat a dispărut fără urmă din lumina reflectoarelor, iar nimeni nu a înțeles care-i adevăratul motiv.

CANCAN.RO, a descoperit un lucru de-a dreptul șocant legat de “dispariția” din spațiul public a artistului. Mai exact, faimosul cântăreț s-a aflat o perioadă la un Spital de Psihiatrie din vestul României, după ce o judecătorie a dispus internarea lui nevoluntară (forțată), considerând că acesta reprezenta un pericol pentru societate.

Iar cum un ghinion nu vine nicodată singur, imediat după internare, tânărul a fost părăsit de iubită care se pare că nu a acceptat ideea ca el să fie internat într-o astfel de clinică.

După o bună perioadă de timp, aceeași instantă i-a ridicat artistului măsura de internare forțată, iar vedeta a putut să părăsească unitatea medicală. Cu toate acestea, cântărețul n-a mai reapărut în showbiz.

A încercat să revină în muzică, dar fără succes
Din informațiile noastre, artistul a mai încercat să revină în lumina reflectoarelor. Și-a deschis un studio de înregistrări și a compus alte câteva melodii, însa niciuna n-a mai avut același succes răsunător ca în urma cu cinci ani. Mai mult decât atât, între timp, cântărețul care a strâns peste 65 de milioane de vizualizări pe Youtube.com a reușit să își refacă și viața amoroasă. De ceva vreme, tânărul are o nouă iubită alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani