Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pericolele de pe plajă pentru ochi și cum trebuie să te protejezi

Pericolele de pe plajă pentru ochi și cum trebuie să te protejezi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Dacă ochelarii de soare îți țin părul ca o bentiță mai mult timp decât ar trebui să îți protejeze ochii , nu ești singura. Foarte multe persoane nu folosesc ochelarii de soare la plajă Ochelarii de soare sunt cruciali la plajă deoarece, ca orice parte a corpului, razele UV îți pot distruge ochii.

Photokeratita este o arsură a suprafeței ochilor provocată de soare. Dauna nu este permanentă, dar primele simptome sunt ochii umflați, uscați și iritați. Nu merită!

Nu investești în ochelari de calitate Ochelarii de soare ieftini nu blochează razele UV și au același efect ca și când nu ai purta ochelari deloc. Investește bani într-o pereche de ochelari de calitate cu lanetile polaroid care blochează razele UV și îți protejează ochii

Nu aplici cremă cu protecție solară Crema cu protecție solară specială pentru ochi ar trebui să nu lipsească din geantă. Conform specialiștilor, cancerul de piele se găsește și pe pleoape.

Îți freci ochii atunci când îți intră nisip Cu nisipul în ochi nu e de joacă. Dacă îți freci ochii vei crea un efect abraziv asupra corneei și îi vei distruge. Spală ochii cu apă și clipește de câteva ori. Dacă îți simți ochii iritați programează-te la un consult oftalmologic. integral pe doctorulzilei.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani