Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Surpriză: un celebru cântăreţ din România a decis să participe la X Factor UK

Surpriză: un celebru cântăreţ din România a decis să participe la X Factor UK

Categorie : Monden

Un celebru cântăreţ din România s-a înscris la show-ul X Factor UK. Vedeta a trecut cu brio de etapa preselecţiilor, iar acum aşteaptă confirmarea oficială a echipei de producţie britanice în ceea ce priveşte calificarea în etapa următoare.

Acum, acesta aşteaptă confirmarea oficială a calificării în etapa următoare a X Factor UK.

„Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie”, a mai spus cântăreţul în cele din urmă. „Am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România!”

„Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie”, a mai spus cântăreţul în cele din urmă.

„Am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România!” IATĂ-L PE CONCURENT

După ce a participat la reality-show-ul „Ferma Vedetelor”, de la ProTV, Dan Helciug s-a înscris la un nou concurs televizat. De data aceasta însă, cântăreţul a ales o competiţie muzicală de peste graniţe. Este vorba despre X Factor UK, acolo unde a trecut cu brio de etapa preselecţiilor, scrie presa tabloidă.

Artistul în vârstă 40 de ani a povestit că ideea i-a venit la începutul anului. După ce a aplicat online, împreună cu un prieten, Dan Helciug a primit răspunsul pozitiv al echipei de producţie britanice.

„Stând în ianuarie, anul acesta, la un pahar de vin fiert, mi-a venit o idee năstruşnică: hai să fac un documentar despre cum ar fi să particip la un concurs internaţional gen X-Factor sau The Voice UK”, a povestit el.

„Am aplicat online şi în luna mai mi-a venit confirmarea! Împreună cu fostul meu coleg de facultate, actorul Ionuţ Negrişanu - director adjunct la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi -, care a primit şi el confirmarea de concurent, am zburat la Londra. Audiţiile le-am dat pe Wembley Arena şi am trecut cu succes de trei etape, cântând piesa celor de la Queen, Don’t Stop Me Now”, a adăugat el.

Acum, Dan Helciug aşteaptă confirmarea oficială a calificării în etapa următoare a X Factor UK.

„Sunt încă în concurs, urmează să primesc confirmarea pentru etapa următoare. Experienţa a fost unică pentru mine. Am intrat în contact cu producători muzicali de excepţie şi am realizat ce diferenţe sunt între X-Factor UK şi X-Factor România”, a mai spus cântăreţul în cele din urmă. Sursa: gandul.info

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani