Cum se pun corect la congelator mărarul şi pătrunjelul

Cum se pun corect la congelator mărarul şi pătrunjelul

Multe gospodine au obiceiul să pună verdeaţă la congelator, însă procedeul de a o depozita în punguţe este total greşit, spun nutriţioniştii.

Iată câteva reguli pentru a depozita corect frunzele de pătrunjelul, ţelină, mărar sau leuştean timp de trei sau patru luni de zile în congelator:

se folosesc cutii de plastic, cu capac care se închid bine;
verdeaţa pe care o o congelezi trebuie să fie foarte proaspătă, spălată bine sub jet de apă;
o cutie bună de congelat este o cutie foarte plină, cu verdeţuri tocate bine şi uniform şi foarte bine scurse de apă. Dacă rămâne apă pe frunze cristalele de gheaţă vor strica calitatea frunzelor.
este indicat a se scrie pe cutie ce se află înăuntru, pentru a nu umbla degeaba în cutii;
în congelator mai pot fi pătrate legături de tarhon, dar şi frunze de mentă.

Când foloseşti verdeţurile congelate scoate cu o furculiţa o bucată şi pune-o direct congelată în mâncarea fierbinte la final, scrie bzi.ro.

Stirea anterioara

Apelul disperat al Lidiei Buble. A ajuns la 40 de kilograme. „Ajutor! Nu mai ştiu ce să fac”

Stirea Urmatoare

Video șocant! Accidentul de pe Bulevard filmat din mașina celui care l-a produs - VIDEO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.