Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aceste alimente sunt cancer curat. Tu cât de des le consumi?

Aceste alimente sunt cancer curat. Tu cât de des le consumi?

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sanatate

Unele alimente pe care le consumăm frecvent pot să ne pună în pericol sănătatea, din cauza substanţelor nocive din conţinutul lor.

Afumăturile şi mezelurile
Carnea procesată consumată cu regularitate şi în cantităţi mari creşte riscul de cancer, a declarat Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Potrivit cercetărilor, consumul a 50 de grame de mezeluri pe zi (aproape două felii subţiri din şuncă) creşte riscul de cancer colorectal cu 18%.

Crenvurştii
Şi aceştia conţin o mulţime de substanţe dovedite a avea efect cancerigen. Nitritul de sodiu este un conservant artificial şi a fost inclus de autorităţile europene şi nord americane pe lista substanţelor potenţial cancerigene, în special pentru tractul digestiv (stomac).

Sucurile carbogazoase
Sunt aproximativ 40 de grame de zahăr într-o singură doză de suc. Dacă alegi variantele fără zahăr nu faci decât să măreşti riscul de obezitate şi diabet. Aceşti îndulcitori artificiali păcălesc creierul să creadă că a consumat zahăr şi au un impact semnificativ asupra siluetei tale. Mai mult, îndulcitorii artificiali au fost asociaţi cu un risc crescut de infertilitate şi cancer.

Conservele de roşii
Roşiile gătite se numără printre alimentele cu un puternic efect anticancerigen, datorită unei substanţe numite licopen. Însă, nu acelaşi lucru se poate spune despre roşiile la conservă care se transformă într-un aliment periculos pentru sănătate cu potenţial cancerigen. Materialul folosit în conserve conţine bisfenol-A, un estrogen sintetic care produce afecţiuni ce variază de la probleme de reproducere şi până la boli cardiace, diabet, cancer şi obezitate. Această substanţă se infiltrează cu uşurinţă în alimentele acide, cum ar fi roşiile.

Etichete: , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sanatate: Alte articole din Botosani