Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Soartă cruntă pentru actrița din „Maria, Mirabela”. Droguri, viol, accident cumplit

Soartă cruntă pentru actrița din „Maria, Mirabela”. Droguri, viol, accident cumplit

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Ce soartă cumplită a avut fetița care a jucat în filmul româno-sovietic „Maria, Mirabela”! La șase ani, a plecat cu mama ei în Germania, unde a îndurat cele mai cumplite necazuri. A fost nevoită să se drogheze, apoi a fost violată, iar în cele din urmă ea a murit în urma insuficienței renale, la 34 de ani.

În 1981, românii s-au dus cu mic, cu mare, să vadă un nou film românesc, „Maria, Mirabela”. Două fetițe delicoase erau eroinele peliculei în care apăreau și desene animate. Medeea Marinescu era Mirabela, iar Gilda Manolescu juca rolul Mariei.

Filmul „Maria, Mirabela” este un film româno-sovietic, regizat de Ion Popescu-Gopo, în care sunt combinate jocul viu al actorilor și desenele animate. Este considerat unul dintre filmele pentru copii cele mai populare.

Actrița Medeea Marinescu, cunoscută în tot spațiul ex-sovietic pentru rolul jucat în filmul româno-sovietic „Maria, Mirabela”, a fost invitată la un talk-show la postul rus de televiziune NTV, „Stelele s-au reunit”, o ediție dedicată actorilor din cele mai populare filme pentru copii, potrivit Sputnik.md.

Medeea a povestit că după ce a jucat în filmul „Maria, Mirabela” nu a comunicat cu partenera sa de platou, care a jucat rolul Mariei, Gilda Manolescu, scrie realitatea.net. După filmări, în 1981, la vârsta de 6 ani, Gilda Manolescu a plecat cu mama sa în Germania. Aceasta a renunțat la cariera de actriță, făcând balet la școala mamei ei. Mai târziu, potrivit mamei Gildei, fiica ei a avut o relație cu un băiat din cauza căruia a avut de suferit într-un grav accident de circulație, în urma căruia a fost nevoită să renunțe la dans.

În urma multiplelor traumatisme, Gilda Manolescu a fost nevoită să renunțe la balet și a făcut o stare de depresie. Din cauza durerilor insuportabile, a fost nevoită să-și administreze mai multe medicamente. Mai târziu, ea s-a mutat la Berlin unde s-a angajat la o florărie. A urmat din nou o tragedie. Un fost pușcăriaș a răpit-o și a violat-o timp de trei zile, după care starea sănătății Gildei s-a înrăutățit.

În cele din urmă, ea a murit în urma insuficienței renale, la 34 de ani (în 2009), a povestit mama actriței.

Actrița Medeea Marinescu a aflat această istorie pentru prima dată în studioul din Moscova și a izbucnit în plâns. Ea a povestit cum a încercat s-o caute pe Gilda Manolescu după revoluția din 1989, însă aceasta a refuzat să comunice cu ea.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani