Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Răzvan Rotaru: „Dacă vom ajunge la guvernare vom elimina imediat timbrul de mediu pentru că este o taxă ilegală”

Răzvan Rotaru: „Dacă vom ajunge la guvernare vom elimina imediat timbrul de mediu pentru că este o taxă ilegală”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Social democrații botoșăneni au anunțat astăzi 12 noiembrie că dacă PSD va primi votul de încredere al cetățenilor și va ajunge la guvernare va anula taxa de mediu.

„Dacă vom ajunge la guvernare vom elimina imediat timbrul de mediu pentru autoturisme pentru că este o taxă ilegală. PSD Botoșani propune cetățenilor desființarea completă a timbrului de mediu pentru autovehicule. Este o măsură așteptată de mulți botoșăneni, o măsură pe care economia și-o permite și o măsură pe care guvernul social-democrat o va pune în aplicare, chiar dacă domnul Iohannis și PNL se opun și au atacat proiectul la Curtea Constituțională”, a declarat Răzvan Rotaru.

În Botoșani din 2014 până în prezent sunt 20.000 de persoane fizice și juridice care au plătit timbrul de mediu (taxa auto) și trebuie să-și recupereze banii.

 „Luna trecută am solicitat Guvernului eliminarea imediată a timbrului de mediu. Cu toate că a fost declarat ilegal în iunie 2016 de către Curtea Europeană de Justiţie, executivul condus de Cioloș refuză să elimine această taxă. Românii nu pot avea bază în guvernul tehnocrat nici măcar să respecte deciziile instanţelor europene. De aceea, timbrul de mediu este una dintre cele 102 taxe cuprinse în proiectul propus și votat de PSD în Parlament” precizează Răzvan Rotaru, candidat PSD Botoșani la Camera Deputaților.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani