Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Portariuc: „Îi recomand domnului Ţurcanu ca înainte de a face reproşuri în presă să se consulte cu partenerii de alianţă”

Portariuc: „Îi recomand domnului Ţurcanu ca înainte de a face reproşuri în presă să se consulte cu partenerii de alianţă”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, i-a reproşat preşedintelui PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, faptul că nu se consultă cu partenerii de alianţă înainte de a-şi exprima anumite reproşuri faţă de reprezentanţii PSD care ocupă anumite funcţii publice.

Intervenţia preşedintelui executiv are loc după ce Florin Ţurcanu a cerut public demisia inspectorului şcolar general, Mihaela Huncă. „Pot înţelege că există anumite nemulţumiri, dar dacă eşti într-o alianţă e normal să te consulţi. Domnul Ţurcanu poate cere demisia cui vrea din PNL Botoşani, pentru că este preşedintele acelei organizaţii. Dar eu nu am cunoştinţă că domnul Ţurcanu ar fi devenit preşedintele PSD Botoşani, deci îi recomand să se abţină, iar înainte de a mai face reproşuri în presă să vină să se consulte cu partenerii de alianţă”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD a mai spus că şi el are unele nemulţumiri faţă de anumiţi reprezentanţi PNL din administraţia municipiului Botoşani, dar că dacă se va impune demiterea acestora va pune problema în discuţie în cadrul USL.

„Spălatul rufelor în public e un comportament pe care nu îl agreez sub nicio formă. Şi eu am nemulţumiri faţă de unii membri PNL, dar încerc să le lămuresc înainte de a-i acuza public pe cei în cauză. Astfel de lucruri trebuie discutate în interiorul USL. E o chestiune de principiu, de respect faţă de partenerii de alianţă, şi îi cer domnului Ţurcanu să ne trateze cu acelaşi respect pe care şi-l doreşte şi dânsul din partea noastră,” a precizat preşedintele executiv al PSD Botoşani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani