Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
PNL Dorohoi: Vot împotriva lui Mihai Țurcanu pentru șefia partidului

PNL Dorohoi: Vot împotriva lui Mihai Țurcanu pentru șefia partidului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Chiar dacă Florin Țurcanu a negat vehement că ar fi forțat nota la ultima întâlnire cu liderii PNL Botoșani și ar fi militat pentru preluarea funcției din care și-ar da demisia de către fratele său europarlamentar, susținerea în cadrul formațiunii politice începe să scadă vertiginos.

După ce Biroul Politic Municipal al Partidului Național Liberal (PNL) Botoșani, s-a întrunit astăzi, 29 martie, undeva la orele prânzului, și s-a pronunțat fără șovăială împotriva lui Mihai Țurcanu la conducere, în al doilea municipiu din județ, lucrurile au fost chiar mai clare.

Filiala Dorohoi a PNL a decis duminică, să nu-l sprijine pe fratele lui Florin Țurcanu la conducerea partidului.

Cei 21 de membrii prezenți, care fac parte din Biroul vechi al organizației și din CLEX, au votat în unanimitate împotriva preluării de Mihai Țurcanu, a funcției de copreședinte laOrganizația județeană a PNL. În schimb, filiala dorohoiană a decis să-l sprijine pe Gherghe Sorescu, la funcția de copreședinte interimar și nu se implică să strângă semnături pentru susținerea lui Mihai Țurcanu.

„Nu comentez în fața unui asemenea vot! Eu unul respect legile României și votul de astăzi al Biroului PNL Dorohoi a fost unul zdrobitor! Nu există cenzură în PNL și drept dovadă oamenii votează așa cum le spune conștiința" a precizat Constantin Bursuc, copreședinte PNL Dorohoi.

Sursa: botoșăneanul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani