Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Muzică, desene pe asfalt și picturi pe față cu ocazia zilei de 1 iunie la Curtești - FOTO

Muzică, desene pe asfalt și picturi pe față cu ocazia zilei de 1 iunie la Curtești - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Muzică în aer liber, desene pe asfalt și picturi pe față. De aceste lucruri s-au bucurat zeci de copii din comuna Curtești, cu ocazia zilei de 1 iunie.

Femeile liberale au organizat, cu sprijinul Organizației PNL Curtești reprezentată de Florin Plian, o acțiune dedicată copiilor din comună. Astfel, în jur de 50 de copii au realizat desene pe asfalt și s-au transformat în personaje amuzante în urma picturii pe față. Aceștia au avut parte și de un tort imens cu artificii, pentru ca ziua de 1 iunie să fie una de neuitat.

„Am încercat să le aducem un zâmbet, câteva clipe frumoase și lipsite de griji. Părinții și cadrele didactice ne susțin și sunt alături de noi. Au și o forță puternică aici ce se numește Florin Plian și sperăm că am realizat ceva frumos”, a spus Sînziana Secrieru, președinta OFL.

La acțiune au participat și senatorul Viorel Grigoraș, co-președintele PNL Botoșani, deputatul Cristian Roman și vicepreședintele OFL, Mirela Saucă.

Ca urmare a unor demersuri de natură să împiedice desfășurarea acestor activități pentru copii, acțiunea nu a mai avut loc în curtea școlii din Orășeni, ci a fost mutată în stradă. Chiar și în atare condiții, evenimentul s-a bucurat de un real succes, atât copiii cât și părinții și cadrele didactice apreciind gestul femeilor liberale.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani