Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gabriel Alecsandru, pe post de Moș Nicolae la Palatul Copiilor din Botoșani

Gabriel Alecsandru, pe post de Moș Nicolae la Palatul Copiilor din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Candidatul ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani, Gabriel Alecsandru a fost Moș Nicolae pentru copiii care frecventează cercurile de la Palatul Copiilor din Botoșani.

Alecsandru le-a oferit elevilor cu cele mai bune rezultate obținute, anul acesta, la cercul frecventat, invitații la patinoar. Gestul consilierului județean, candidat la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani face parte din dorința acestuia de a sprijini și de-a stimula performanța și nu este prima dată când face așa ceva.

„Îmi doresc, ca și în calitate de deputat, să sprijin copiii cu rezultate deosebite la învățătură, precum și pe cei talentați în diferite domenii de activitate. Am considerat mereu că cei mici trebuie susținuți pentru a face performanță, pentru a studia în condiții normale. Am promis, și mă voi ține de cuvânt că voi oferi, ca deputat, cel puțin două burse de merit unor copii cu rezultate deosebite la învățătură”, a declarat Gabriel Alecsandru, candidat ARD la un mandat de deputat în Colegiul 6 Botoșani.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani