Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Două rezoluții de susținere adoptate la Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD

Două rezoluții de susținere adoptate la Conferința Extraordinară a Organizației Județene PSD

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Peste 200 de social-democrați au participat, sâmbătă, la Conferința Extraordinară a Organizației Județene, care a avut loc în sala de conferințe a Hotelului Belvedere.

În cadrul Conferinței Extraordinare a Organizației Județene au fost stabiliți delegații care vor reprezenta PSD Botoșani la Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, 98 la număr, congres care se va desfășura în data de 10 martie 2018 la Sala Palatului din București.

De asemenea, în cadrul lucrărilor acestui for de la nivel județean au fost adoptate și rezoluții privind activitatea partidului și a programului de guvernare pentru perioada 2018-2020. Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat că Organizația Județeană a PSD Botoșani este o componentă importantă a partidului, care a ocupat locul 7 pe țară la ultimele alegeri parlamentare.

„Toți social democrații botoșăneni suntem o forță de neoprit în politică nu numai în județ, dar și la nivel central. Un partid puternic este un partid care se bazează pe unitate. Iar asta se datorează muncii dumneavoastră.  Exemplul cel mai bun sunt colegii mei parlamentari, primarii, viceprimarii, consilierii locali și județeni din această sală. Noi am ajuns aici datorită muncii pe care fiecare membru al organizației noastre a dus-o în teritoriu și a legăturilor pe care le-ați stabilit cu cetățenii județului nostru.  Avem cea mai bună echipă din județ pentru a arăta cetățenilor că noi, cei de la PSD știm să muncim, știm să îi respectăm, știm să îi ascultăm și știm ce trebuie să facem pentru a le face viața mai bună”, a spus Doina Federovici.

Ea a afirmat că toți oamenii politici din PSD, trebuie să lase deoparte orice opinii sau orgolii personale, orice interese politice de partid și să pună în aplicare cu ceea ce s-au angajat în fața botoșănenilor pe plan local și la nivel național.

„Știm cu toții că botoșănenii așteaptă de la toate partidele o altfel de politică care să aibă în centru cetățeanul și problemele lui, nu lupta pentru putere, interese personale sau deținerea de funcții. De aceea, cred că cel mai important este ca noi, cei de la PSD, să manifestăm deschidere pentru susținerea și promovarea interesului local al județului Botoșani și să nu intrăm în niciun fel de conflict cu membrii altor partide. Consider că este foarte important să ascultăm problemele botoșănenilor și să încercăm să le rezolvăm, nu doar să ne contrăm în declarații. Vă spun direct că atunci când discutăm de prioritățile județului Botoșani, și aici îmi permit să mă repet, să lăsăm la o parte orgolile politice și lupta de partid și să tragem toți în aceeași direcție pentru a dezvolta fiecare localitate din zona noastră. Nu e constructiv să ne certăm și să ne punem piedici unii altora, din contră, cred că avem nevoie de înțelegere și solidaritate pentru a putea să facem lucruri concrete pentru botoșănenii noștri. Nu putem face nimic fără suportul cetățenilor care ne-au acordat încrederea lor.”, a mai spus liderul PSD Botoșani.

Ea a punctat realizările Guvernului PSD atât la nivel național, cât și județean, amintind de reabilitarea drumului Botoșani-Tg,Frumos, precum și de proiectele PNDL care se vor derula la nivelul județului, peste 200 la număr, care vizează sisteme de alimentare cu apă, rețele de canalizare a apei uzate, stații de epurare, reabilitări și modernizări de școli, grădinițe și dispensare și modernizări de drumuri.

În cadrul conferinței, au fost adoptate două rezoluții prin care își arată susținerea pentru conducerea partidului pe de o parte și față de Guvernul Dăncilă pentru realizarea programului de guvernare, pe de altă parte.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani