Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ciolos o retrage pe Guseth de la Justiție: „E și vina ei”

Ciolos o retrage pe Guseth de la Justiție: „E și vina ei”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Politic

Premierul desemnat Dacian Ciolos a decis sa o retraga pe Cristina Guseth din echipa guvernamentala cu care urmeaza sa mearga marti in Parlament sa ceara votul de investitura, cu toate ca aceasta obtinuse aviz pozitiv in comisiile de specialitate.

„Pentru a nu vulnerabiliza in niciun fel increderea in ministrul Justitiei din Guvern, intr-un an foarte important pentru mentinerea credibilitatii activitatii Justitiei, am hotarat sa retrag propunerea doamnei Cristina Guseth pentru acest portofoliu. Dimineata voi inainta conducerii Parlamentului o noua propunere", a scris pe Facebook Dacian Ciolos, in jurul orei 01:30.

Audieri maraton pentru ministrii lui Ciolos: Avize pe banda rulanta, dar si scandaluri. Vezi cum s-au prezentat tehnocratii

Unul dintre comentatorii de pe pagina premierului desemnat isi exprima regretul ca acesta face „jocul parlamentarilor speriati de integritatea doamnei Guseth".

„Imi pare rau, dar cred ca faceti jocul parlamentarilor speriati de integritatea doamnei Guseth si nu este de loc acesta sensul miscarii care a determinat aceste schimbari. Ce raspunde un candidat potrivit pt aceasta functie cand e intrebat de imunitati? Ca daa este bine asa cum este? Nu cred, dar raspunsul unui om integru - ca trebuiesc revizuite pentru ca impieteaza asupra actului de justiei - nu-l va califica la votul comisiei.

Nu e evident un cerc vicios? Doamna Guseth a trebuit sa respire o atmosfera toxica in aceste audieri si sa raspunda la intrebari perfide si manipulatorii. Asta e doar un exemplu, dar intreaga audiere din comisie a fost orchestrata ca sa decideti asa... Imi pare rau ca aveti astfel de sensibilitati si incepeti cu un astfel de compromis", ii scrie comentatorul.

Ciolos ii raspunde scurt: „A fost si vina doamnei Guseth. Altfel nu as fi decis asta".


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani