Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
DGASPC  Botoșani va scoate la concurs peste 250 de posturi vacante

DGASPC Botoșani va scoate la concurs peste 250 de posturi vacante

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) va scoate la concurs 247 de posturi  vacante și 16 posturi temporar vacante, asta după intrarea în vigoare a legii  nr. 271/2015 care prevede stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii instituţiilor şi autorităţilor publice centrale şi locale.

„Într-o primă etapă vor fi scoase la concurs prioritățile, strictul necesar pentru o bună funcționare a Direcției. Prioritare sunt posturile de asistent maternal profesionist, instructor de educație, asistent medical, psiholog și asistent social. Până acum angajările s-au făcut unul la unu, având în vedere deficitul cu 247 de posturi, niciodată acest număr nu putea să scadă, noi tot cu posturi vacante rămâneam pe organigramă”, a declarat  Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi, instituţiile şi autorităţile administraţiei publice, pot ocupa posturile vacante, în limita numărului maxim de posturi aprobat prin actele normative de stabilire a acestora, cu condiţia încadrării în plafonul cheltuielilor de personal şi al cheltuielilor de personal aprobate prin bugetul acestora.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani