Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Candidat-surpriză la şefia PSD. Dragnea, pus pe jar de un fost ofiţer SRI

Candidat-surpriză la şefia PSD. Dragnea, pus pe jar de un fost ofiţer SRI

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, in cadrul Conferintei PSD Prahova, candidatura la cea mai inalta functie a principalului partid din actualul arc politic guvernamental, lasandu-i efectiv "masca" pe cei aproape 800 de participanti la alegerile pentru noul staff al organizatiei judeteane.

Prezent la Ploiesti, cu ocazia acestui eveniment, Liviu Dragnea, actualul presedinte interimar al PSD, a ramas si el aproape siderat cand Savu, in plen, a spus: "Voi candida la Congresul din 11 octombrie la presedintia PSD Romania, din partea Prahovei... si rog sa se consemneze asta in procesul verbal... numai alegerile cu mai multi candidati vor face sa se certifice o conducere corecta si colegiala".

De profesie inginer aeronautic, scrie ziare.com, Daniel Savu, timp de sapte ani (1992-1999) a lucrat ca ofiter in SRI, ca dupa iesirea din structura principalului serviciu de informatii sa intre adanc in politica de stanga, aflandu-se deja la al doilea mandat de senator.

Pe marginea acestei surprinzatoare decizii venite dinspre urbea "aurului negru", Codrin Stefanescu, secretar general adjunct si coordonator de la centru al PSD Prahova, a replicat: "Nu stiu daca sa-l cred pe dl. Savu, daca a vorbit serios, sau sa-l consider un fel de Agamita Dandanache".

Mai mult, Savu isi doreste sa devina si primar al Ploiestiului in 2016, fiind candidatul social-democratilor la primul fotoliu al orasului. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

Politic: Alte articole din Botosani