10.000 de măști și dezinfectant pentru mai multe școli din municipiul și județul Botoșani, donate de PSD în lipsa materialelor sanitare de la Guvernul Orban - FOTO

10.000 de măști și dezinfectant pentru mai multe școli din municipiul și județul Botoșani, donate de PSD în lipsa materialelor sanitare de la Guvernul Orban - FOTO

Candidații PSD pentru președinția Consiliului Județean și primăria municipiului Botoșani, Doina Federovici și Cosmin Andrei împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu și cu parlamentarii social-democrați și membrii Organizației Județene au donat ieri 10.000 de măști de protecție și dezinfectant pentru elevii și profesorii de la mai multe școli din Botoșani pentru începerea anului școlar.

Ne-am ținut de cuvânt. Așa cum am promis am început să donăm măști și dezinfectant pentru școlile din Botoșani. Au fost donate de PSD Botoșani 10.000 de măști și doze cu dezinfectant pentru Școala Gimnazială Elena Rareș și Școala Numărul 10 cu clasele I-VIII din municipiul Botoșani, pentru Școlile Gimnaziale din Rădăuți Prut, Bălușeni, Stăuceni, Gorbănești, Curtești și pentru Liceul Tehnologic Coțușca. Profesorii și elevii botoșănenii nu trebuie să aștepte mila Guvernului reprezentat pe plan local de Cătălin Flutur, Costel Șoptică și Cristian Achiței pentru a fi protejați de COVID. PSD Botoșani este alături de toate cadrele didactice și de toți copiii din Botoșani care vor începe școala pe 14 septembrie atât prin asigurarea de materiale sanitare, cât și prin voturile din Parlament pentru dublarea alocațiilor și majorarea salariilor cadrelor didactice. Sănătatea profesorilor și a elevilor nu contează pentru guvernul Orban. Așa știe PNL să guverneze și la București și la Botoșani.

Liberalii știu să asigure bani pentru furtul generalizat, pentru tunurile prietenilor politici, dar nu sunt capabili ori nu vor să asigure resursele necesare pentru achiziția și distribuția de măști gratuite pentru profesori și elevi și nici pentru măsurile de protecție sanitară din școli. Autoritățile locale, alături de profesori și părinți au fost lăsate de izbeliște de Guvernul Orban, să se descurce de unele singure în lupta cu pandemia de COVID. Toată presiunea sanitară și financiară a fost transferată de Guvernul PNL către primăriile și familiile din comunitățile locale.

România Educată a lui Klaus Iohannis va deveni România contaminată!

Cadrele didactice care nu au primit nici măști, nici majorarea salarială prevăzută de lege de la 1 septembrie și nici sporuri la salarii, deși se expun riscurilor, deși li s-au promis aceste sporuri, vor fi expuse îmbolnăvirii cu Sars-Cov-2, mai mult chiar decât medicii din linia întâi.

Vor fi mulți copii care vor merge la școală fără mască. Sau care vor purta o mască inutilă toată ziua, pentru că, între timp, s-a umezit și s-a umplut de microbi. Vor fi zilnic numeroși copii, care vor pleca de acasă cu mască și se vor întoarce fără mască. Pentru că, între timp, masca s-a rupt. Acest joc de-a „uite masca, nu e masca” nu are cum să nu facă victime. De aceea guvernul Orban trebuie să plece. Este nevoie de un guvern responsabil care să găsească soluții la toate aceste probleme și să conducă România în această perioadă de criză.

Doina Federovici și Cosmin Andrei, candidații PSD pentru Consiliul Județean și primăria municipiului Botoșani au în programele lor pentru următorii 4 ani soluții și măsuri concrete pentru modernizarea și dotarea sălilor de clase cu echipamente didactice inovative, creșterea accesului la sănătate pentru toți copiii, fără niciun fel de discriminare și programe dedicate pentru protejarea sănătății preșcolarilor și elevilor. Sănătatea și educația copiilor din Botoșani sunt prioritățile candidaților social-democrați.

Comunicat de presă – PSD Botoșani

Stirea anterioara

Celebra Lora a trecut prin clipe groaznice. Vedeta a fost la un pas de moarte după ce a fost infectată cu un virus mai periculos decât COVID-19

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.