Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vreme îngrozitoare. Ne așteaptă o IARNĂ CUMPLITĂ, cu PATRU perioade de VISCOL

Vreme îngrozitoare. Ne așteaptă o IARNĂ CUMPLITĂ, cu PATRU perioade de VISCOL

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

După valul de ploi și ninsori care a cuprins țara în aceste zile, ne așteaptă un nou avertisment. Meteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au anunțat că în cursul acestei ierni vom avea nu mai puţin de 4 valuri de viscol.

Miercuri, cerul se mai limpezeste, va fi doar temporar innorat si precipitaţiile, slabe si indeosebi in estul tarii, vor fi izolate si predominant sub formã de ploaie. La munte, pe arii restrânse, va mai ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte. Dar maximele vor fi apropiate de cele normale pentru sfârşitul lunii noiembrie -între 0 grade la Miercurea Ciuc şi 10 grade la Constanta. Dimineaţa în zonele joase, pe arii restrinse, va fi ceaţă.

Joi, din pacate, vremea se strica iar se innoreaza, reapar precipitatiille si se extind treptat in toata tara. În jumatea de vest a teritoriului şi în zona montanã, cantitãţile de apã vor putea depãşi local 15 l/mp. La munte precipitaţiile vor fi mixte, în vest, centru şi nord, vor predomina ploile, iar în rest va ploua. Vântul se va reactiva si el în majoritatea zonelor, mai susţinut în vest, sud-est şi la munte, dar tot pe creste va avea vitezele cele mai mari. Temperaturile vor marca insa o uşoarã crestere, astfel cã maximele se vor încadra între 2 şi 12 grade, chiar mai ridicate, pana spre 14 grade, in Dobrogea (13 Tulcea, 14 Constanta). Dimineaţã, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceaţă.

Avertismentul meteorologilor pentru această iarnă este îngrijorător. Ne așteaptă patru valuri de ninsori viscolite în această iarnă, în Capitală.

Este avertismentul venit de la meteorologi și transmis în timpul comandamentului de iarnă de la Primărie.

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani