Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Veste bună pentru angajații din România

Veste bună pentru angajații din România

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Salariații ar putea primi lunar tichete pentru sport și tichete culturale. Propunerea a trecut tacit de senatori.

Salariații ar putea primi de la angajatori, în fiecare lună, tichete pentru sport și tichete culturale, potrivit unui proiect de act normativ care a trecut recent de Senat, doar că fără să fie votat. Astfel, angajații ar putea să folosească tichetele pentru a se duce în centre de fitness sau pentru a-și cumpăra echipamente, dar și pentru a se duce la concerte sau a-și cumpăra cărți, muzică și filme.

Propunerea legislativă privind biletele de valoare care pot fi acordate angajaților a fost adoptată tacit la Senat, întrucât a expirat perioada în care trebuia votată de senatori. Acum, propunerea urmează să fie supusă votului deputaților, care reprezintă Forul decizional în acest caz și care vor trebui să voteze propunerea.

Prin intermediul proiectului, parlamentarii vor, practic, să reunească într-o singură lege toate biletele de valoare pe care angajatorii pot să le acorde propriilor salariați. Astfel, pe lângă tichetele de masă, tichetele cadou, tichetele de creșă și voucherele de vacanță, ce există și în prezent, vor apărea tichetele pentru sport și tichetele culturale.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani