Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un tânăr de 20 de ani a anunţat pe Facebook că se sinucide şi de atunci este de negăsit. Toată lumea îl caută

Un tânăr de 20 de ani a anunţat pe Facebook că se sinucide şi de atunci este de negăsit. Toată lumea îl caută

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Tânărul a scris – la sfârșitul lunii iunie – pe rețeaua de socializare un mesaj în care își anunța intenția de a se sinucide.

De când a postat mesajul, tânărul Alin Vasilescu este de negăsit. A plecat de acasă cu bicicleta, iar telefonul său mobil este închis. În mesajul postat pe Facebook, Alin (Andrei, pe reţeaua de socializare) a scris: „Îmi pare rău că nu am putut accepta viața asta, dar mai bine îi așa. Nu știu unde îi dreptatea în viața asta. Alții au de toate, alții nu au nimic. Mai bine era să nu mă fi născut. Îmi pare rău, nu îi nimeni de vină că am ajuns să fac asta".

Mesajul lui este însoțit de o fotografie în care apare un ștreang ce atârnă de un copac. Tatăl său biologic l-a dat dispărut, iar Poliția îl caută. „În dimineața zilei de 28 iunie a plecat de la domiciliul său de pe strada Fagului din municipiul Arad și nu s-a mai întors, Alin Vasilescu, de 20 de ani. Tânărul are următoarele semnalmente: 1,65 m, 60 de kg, păr șaten, tuns scurt și ochi căprui. La momentul dispariției, tânărul era îmbrăcat cu o bluză cu model camuflaj, geacă neagră și pantaloni scurți", au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Aceștia fac un apel către persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tânărului să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani