Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat în vârstă a blocat minute bune un sens giratoriu ca să-și pozeze mașina

Un bărbat în vârstă a blocat minute bune un sens giratoriu ca să-și pozeze mașina

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un bărbat în vârstă din Galați a blocat minute bune un sens giratoriu din Galați ca să-și pozeze mașina. Bătrânul și-a parcat autoturismul, care pare nou, un SUV Audi, chiar pe una din liniile de tramvai. Omul trece nestingherit printre mașinile care circulau prin intersecție ca să ajungă pe trotuar, de unde să aibă o vedere de ansamblu mai bună asupra mașinii.

Întreaga scenă a fost filmată, duminică, de către un trecător, care a postat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

Imaginile au stârnit nenumărate reacții și comentarii, precum și autosesizarea Poliției Rutiere Galați, care a declanșat verificări în acest caz.

Pe lângă faptul că oprește mașina chiar în mijlocul intersecției blocând circulația autovehiculelor și a tramvaiului, bărbatul trece printre mașinile în mers ca să ajungă pe trotuar și să poată face fotografii cât mai bune cu mașina sa cea nouă și cu întreaga zonă.

Autovehiculele care circulă prin sensul giratoriu sunt nevoite să ocolească atât mașina staționată, cât și pe bărbat.

Bătrânul a făcut toate aceste manevre după ce a pus în apropierea mașinii triunghiul reflectorizant. În momentul în care să duce să ridice triunghiul, pe linia rămasă neblocată vine un tramvai al cărui vatman este nevoit să încetinească pentru a evita să-l lovească pe bărbat.

În final, bărbatul se urcă în mașină și pleacă acompaniat de un cor de claxoane.

Poliția Galați s-a autosesizat în acest caz și face verificări.

„Având în vedere imagininile apăruite în mediul online, Poliția Galați s-a autosesizat și face verificări pentru a stabili dacă în acest caz există încălcări ale legislației rutiere în vigoare", a declarat pentru Libertatea Gabriela Costin, purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Ea a mai spus că se vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă aparținând Poliției Locale Galați, iar proprietarul mașinii va fi chemat la Poliție pentru a-și spune și el punctul de vedere.

Din imagini reiese clar că bătrânul a încălcat mai multe reguli de circulație prevăzute de Codul Rutier.

Pentru VIDEO Click AICI


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani