Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O mireasă și 12 nuntași au ajuns la spital noaptea trecută

O mireasă și 12 nuntași au ajuns la spital noaptea trecută

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Peste 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au mâncat la o nuntă din Brașov.

12 persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară și alte 12 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, sâmbătă seară, după ce au consumat mâncare la o nuntă organizată la un complex turistic din localitatea Șercăița, județul Brașov, scrie Mediafax.

Cele 12 persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Făgăraș, sâmbătă seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, întrucât aveau simptome de toxiinfecţie alimentară, respectiv greaţă şi vărsături.

„Am intervenit la un Complex Comercial din Șercăița, unde mai multe persoane prezentau simptome de toxiinfectie alimentară. Din datele pe care le avem este vorba de peste 20 de persoane. 12 persoane au fost transportate la spitalul Făgăraș, 10-12 persoane au fost evaluate de personalul medical de la fața locului. Este posibil să mai fie și persoane care au plecat singure către spital. La fața locului sunt trei echipaje SAJ și unul SMURD. Am solicitat autospeciala de transport victime multiple de la ISU Covasna să ne sprijine. Avem informația că participau acolo la un eveniment", a declarat, pentru Mediafax, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Printre cei care au primit îngrijiri medicale s-a aflat și mireasa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani