Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie pe E85! Microbuzul echipei de handbal CSU Tîrgoviște implicat într-un accident: 3 sportivi au murit pe loc!

Tragedie pe E85! Microbuzul echipei de handbal CSU Tîrgoviște implicat într-un accident: 3 sportivi au murit pe loc!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Tragedie pe E85 la ieșirea din Rm. Sărat spre județul Vrancea. Un autocamion cu două remorci încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul care transporta echipa de handbal masculin CSU Tîrgoviște.

Echipa de handbal masculin CSU Tîrgoviște a fost implicată aseară într-un groaznic accident de circulaţie, în urma căruia, din primele informaţii, 3 handbalişti şi-au pierdut viaţa iar alţi 11 au fost răniţi. Echipa se întorcea acasă după un meci pierdut la Vicovu de Sus, 27-35 cu CS Vicov Bucovina, din cadrul etapei a 9-a din campionat.

Din primele surse, se pare că microbuzul în care sportivii se întorceau acasă a suferit o defecţiune tehnică şi a oprit pentru reparaţii, moment în care a fost izbit din spate de un camion încărcat cu cherestea, care s-a răsturnat peste microbuz. Potrivit Poliției, cei trei jucători care se aflau pe bancheta din spate au murit pe loc.

Autorităţile buzoiene au activat planul roşu de intervenţie, astfel că la faţa locului ISU Buzău a trimis 7 autospeciale dintre care 2 de descarcerare, una de transport victime multiple, 2 ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Ulterior, forţele au fost suplimentate cu un modul SMURD dar şi ISU Bucuresti-Ilfov cu două autospeciale transport persoane victime multiple. La faţa locului au ajuns şi 6 salvări de la SAJ Buzău.

După cum scrie gsp.ro, Daniel Manda, pivotul împrumutat de CSU de la CSM Ploiești, este unul dintre cei 3 decedați. Celelalte 11 persoane rănite au fost transportate la spitatele din Buzău (9) și Rm. Sărat (2). Trei se află în stare gravă, în timp ce alte trei au fost externate după ce au fost consultate de medici.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani