Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Şoferul unui TIR a fost găsit spânzurat după ce a provocat un accident soldat cu cinci răniţi

Şoferul unui TIR a fost găsit spânzurat după ce a provocat un accident soldat cu cinci răniţi

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un şofer de TIR a fost găsit spânzurat luni dimineaţă. Acesta a provocat un accident, duminică seara, în judeţul Cluj, soldat cu cinci răniţi, între care şi o fetiţă de 7 ani.

Un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule s-a petrecut diminică seara în jurul orei 19,30, în judeţul Cluj.

In urma verificărilor, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dej, în timp ce conducea o autoutilitară în afara localității Gherla, dinspre Dej înspre Cluj-Napoca, pe fondul nepăstrării unei distanțe suficiente faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, condus de către un bărbat, de 43 de ani, din Suceava, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat pe sensul opus. Astfel, autoturismul a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către un bărbat, de 42 de ani, din Gherla.

Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de către un tânăr, de 24 de ani, din Mediaş, județul Sibiu, pe direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite. Victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitalele din Gherla și Cluj.

Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Martorii au povestit că șoferul a vomat lângă mașină, a sărit șanțul de pe marginea drumului și a dispărut pe un deal din apropiere.

Luni dimineaţă, şoferul TIR-ului a fost găsit spânzurat în localitatea Buneşti. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani