Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Se schimbă regulile la mormântul lui Arsenie Boca de la Prislop. Ce trebuie să știe pelerinii

Se schimbă regulile la mormântul lui Arsenie Boca de la Prislop. Ce trebuie să știe pelerinii

Autoritățile hunedorene au instituit o serie de măsuri ce vor fi aplicate cu ocazia manifestărilor religioase ce vor avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, la Mănăstirea Prislop, cu prilejul comemorării a 26 de ani de la moartea părintelui Arsenie Boca.

„Se așteaptă un aflux mare de pelerini, iar din experiențele anilor precedenți se cunoaște faptul că este nevoie de o atenție sporită pentru a se asigura condițiile propice celor care doresc să participe la activitățile religioase”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Astfel, Prefectura și Consiliul Județean Hunedoara au constituit un comandament împreună cu instituțiile statului ce au atribuții pe linia asigurării ordinii publice, fluidizării traficului, respectarea normelor de sănătate publică și a celor sanitar-veterinare.

„Prefectul a dispus structurilor Ministerului Afacerilor Interne să ia măsuri privind fluidizarea traficului în zonă, asigurarea căilor de acces, astfel încât pelerinii să poată ajunge în condiții optime la mănăstire. De asemenea, în caz de nevoie să poată fi permis accesul echipajelor de urgență”, a declarat directorul Cabinetului Prefectului, potrivit dcnews.ro.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani