Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. Iată de când se va încălzi vremea

Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. Iată de când se va încălzi vremea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

În perioada 15 - 18 octombrie vremea se va încălzi apreciabil, urmând a se înregistra valori medii de 17 - 20 de grade ziua şi 9 -11 grade noaptea. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni este estimată o nouă scădere de temperatură, dar valorile vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice pentru ultima decadă de octombrie.

Probabilitatea pentru ploi locale, în general slabe, se va menţine relativ ridicată în mare parte a intervalului de referinţă.

Moldova
În primele zile vremea va fi deosebit de rece, cu maxime ale temperaturii aerului de 4 - 10 grade şi minime de 1 - 4 grade, medii regionale. În perioada 15 - 20 octombrie vremea se va încălzi, în special în sudul regiunii şi în dealurile subcarpatice, urmând a se înregistra valori medii de 12 - 15 grade ziua şi 4 - 8 grade noapea. Apoi este estimată o scădere uşoară de temperatură, dar valorile vor fi în general apropiate de cele climatologic specifice pentru ultima decadă de octombrie.

Probabilitatea pentru precipitaţii locale va fi mai mare la începutul intervalului, când în nordul regiunii acestea vor fi mixte, apoi se vor semnala ploi slabe sau burniţe, cu caracter local.

La munte
În primele zile vremea va fi foarte rece, cu maxime termice, în medie, de 3 - 7 grade şi minime negative. După data de 15 octombrie, vremea se va încălzi până la valori medii de 6 - 10 grade ziua şi 2 - 6 grade noaptea. O scădere de temperatură este estimată pentru cea de a doua săptămână a intervalului de prognoză.

Se vor semnala precipitaţii mixte la începutul intervalului, apoi probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată după data de 18 octombrie. Sursa: Realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani