Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prognoza meteo 30 septembrie – 28 octombrie. ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea luna următoare

Prognoza meteo 30 septembrie – 28 octombrie. ANM a făcut anunțul! Cum va fi vremea luna următoare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National
Specialiștii de la ANM au emis prognoza meteo pentru 30 septembrie – 28 octombrie. Cum va fi vremea luna următoare?
 
Specialiștii de la Administrația Națională de Metorologie (ANM) au emis prognoza pentru luna octombrie. Următoarea parte a toamnei aduce vreme schimbătoare. Chiar dacă în prima săptămână a lunii octombrie vor fi temperaturi ridicate, gradele din termometru se vor scurge treptat, până la finalul intervalului menționat.
 
30.09.2019 – 07.10.2019
Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice perioadei în care ne aflăm, în regiunile sudice și sud-estice. În rest, în general valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.
 
07.10.2019 – 14.10.2019
Valorile termice se apropie de cele normale perioadei, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații se vor menține excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, îndeosebi în nordul extrem al țării.
 
14.10.2019 – 21.10.2019
Regimul pluviometric estimat pentru perioada numită se va situa în jurul celui normal, la nivelul întregului teritoriu. Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale săptămânii menționate, în toate regiunile.
 
21.10.2019 – 28.10.2019
Pentru ultima săptămână, meteorologii de la ANM anunță că mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele normale pentru intervalul precizat, în toată România. Cât despre cantitățile de precipitații, ele vor fi apropiate de cele normale pentru săptămâna numită, în toate regiunile.
 
Vremea în weekend-ul 28 – 30 septembrie, în țară
Vremea va fi plăcută în toată țara, valorile termice urmând să revină în normalul climatologic al finalului de lună septembrie. Vântul va sufla slab spre moderat în sudul litoralului și slab în restul țării. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 22 de grade Celsius în Transilvania și Maramureș și 20-25 de grade Celsius în restul teritoriului.
 
Vremea în weekend-ul 28 – 30 septembrie, la munte
Cerul se menține în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar maximele și minimele se vor încadra între 21 și 6 grade Celsius. Nu sunt anunțate ploi.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani