Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Poveste tulburătoare! La un pas de moarte din cauza anticoncepționalelor

Poveste tulburătoare! La un pas de moarte din cauza anticoncepționalelor

O femeie din Iași riscă să-și piardă viață, după ce a luat timp de 12 ani anticoncepționale, lună de lună. Acum femeia abia dacă se mai poate deplasa, iar singura ei speranța la viață este o operație la Viena.

Violeta are 42 de ani si este mama a doi copii. Pentru că nu a vrut să mai rămână însărcinată a mers la un medic care i-a prescris anticoncepționale. Lună de lună, timp de 12 ani a luat pilulele magice fără să-și pună nici un semn de întrebare. Totul până într-o zi când a leșinat subit. „Era o zi de luni și ne uitam la televizor. Am ieșit până afară și când m-am întors în casă , am văzut negru în fața ochilor și am căzut. Noroc ce erau copii acasă. Când fata a văzut că nu mă mai ridic, s-a speriat și a chemat salvarea ", a povestit Violeta Ilieș.

La spital, femeia a aflat primit un diagnostic crunt: suferea de tromboembolie pulmonară. În vasele ei de sânge s-au format cheaguri, care s-au dus la plămâni. De atunci, pentru femeie a început un adevărat coșmar. Dacă merge mai mult de șase minute într-o oră riscă să rase sufoce. „Simt că mi se oprește aerul și am usturime în gât. Genunchii mă lasă și vad stelute. Am voie să merg câte șase minute pe oră", a spus Violeta. În fiecare zi, Violeta este ajutatată de soțul ei și de cei doi copii. Bărbatul a renunțat la locul de muncă pe care îl avea și a preluat toate treburile din gospodărie pe care le făcea soția lui.

„Ea era o persoană veselă, optimistă. Râdea tot timpul. Îi plăcea să meargă, să se plimbe. Nu-mi doresc altceva decât să se facă bine", a spus soțul femeii, Ion Ilieș. De când a aflat că este bolnavă, femeia stă mai mult prin spitale. Viața ei poate fi salvată doar cu ajutorul unei operații la o clinică din Viena, care costă 8.000 de euro. Familia ei abia dacă a strâns 5.000 cu ajutorul oamenilor, iar soțul ei vrea să facă tot ce îi sta în putință să strângă banii necesari pentru soția lui. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani